Datorita chinezilor: Industria hoteliera va creste in 2014

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Datorita chinezilor: Industria hoteliera va creste in 2014

 

E de asteptat ca activitatea de tranzactionare si de dezvoltare de noi proiecte in industria hoteliera globala sa ia avant in urmatoarele 12 luni, incurajata si de investitorii in cautare de noi oportunitati de investitii in acest sector, se arata in raportul EY- Global Hospitality Insights Top Thoughts for 2014.

Dupa ani buni de recuperare lenta si bugete limitate de investitii, industria hoteliera globala a dat dovada de un apetit puternic pentru crestere in 2013, o tendinta care va continua si chiar se va intensifica in 2014.

Raportul EY, Global Hospitality Insights, prezinta cele 13 tendinte-cheie care se asteapta sa aiba un impact major in industria hoteliera in 2014 si anticipeaza o consolidare a fundamentelor economice din sector, ceea ce va sta la baza unor performante financiare solide in 2014.

Cel mai important, companiile hoteliere au acum acces la o mai mare varietate de credite si surse de capital, provenind atat din zona publica cat si din cea privata, facand posibila continuarea cresterii.

"Ne asteptam ca 2014 sa fie un an de referinta pentru industria hoteliera", spune Michael Fishbin, director global EY Hospitality.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro


Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Datorita chinezilor: Industria hoteliera va creste in 2014