Cauti alternative la Valea Prahovei? Top 5 partii pe care sa schiezi la iarna

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cauti alternative la Valea Prahovei? Top 5 partii pe care sa schiezi la iarna

 

Daca nu vreti sa schiati in alte tari precum Austria, Bulgaria, Italia sau Franta, dar nici in cunoscutele statiuni de pe Valea Prahovei, exista destule alternative in muntii nostri, chiar daca nu dispun de partii de zeci de kilometri. DailyBusiness.ro a facut o selectie de cinci partii pe care poti schia in iarna ce urmeaza.

In Romania sunt peste 140 de partii de schi omologate de catre Minsterul Turismului, a caror lungime insumeaza peste 120 kilometri. Iata mai jos 5 alternative la partiile de pe Valea Prahovei.

Straja

In Straja sunt amenajate 12 partii de schi, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu (teleschi). Cea mai lunga partie este Partia Straja, care pleaca din Vf. Straja (1.868m) si ajunge la statia de imbarcare a telegondolei (750m), avand o lungime de 8,1 km.

Ranca

Domeniul Schiabil Ranca sa afla in statiunea montana Ranca de pe traseul Transalpinei si are in prezent 5 partii de schi cu grade diferite de dificultate (M1, M2, M3, M4 si Ranca1), cu acces facil si monitorizate in permanente de echipele bazei Salvamont Ranca, potrivit rancaonline.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cauti alternative la Valea Prahovei? Top 5 partii pe care sa schiezi la iarna