Halloween la Dracula acasa. VEZI cat COSTA intrarea la Castelul Bran in noaptea mortilor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Halloween la Dracula acasa. VEZI cat COSTA intrarea la Castelul Bran in noaptea mortilor

 

Constiente de oportunitatea de a scoate ceva bani, dar si de a-si satisface clientii, agentiile de turism au lansat la vanzare oferte de Halloween la castelul Bran. Cei care nu vor sa apeleze la serviciile unei agentii de turism pentru cumpararea unui pachet de Halloween pot pleca singuri la Brasov. Pentru a pica numai bine pentru vizitatori, petrecerea de Halloween, care normal ar trebui sa fie pe 31 octombrie, a fost decalata pe 2 noiembrie.

"Contele Dracula a decretat: petrecerea de Halloween de la Castelul Bran se va organiza in acest an, sambata, 2 noiembrie. Castelul va deschide portile petrecaretilor la ora 19.00 si va da semnalul de inchidere dupa ora 1", informeaza administratorul castelului Bran.

Cei care vor pleca pe cont propriu vor trebui sa plateasca taxa de intrare. Biletele de intrare la petrecerea de Halloween cosa 50 sau 75 de lei. "Taxa de 50 lei include acces in Castel–tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin rosu, dansul ielelor. Biletele care costa 75 de lei includ in plus proiectie film, after party (DJ session, visuals, animatie)", informeaza organizatorul evenimentului.

Cei care vor plati pretul mai mare de intrare, in cortul amplasat special in Parcul Regal vor putea urmari, de la oprele 19.30, filmul "Nosferatu". Proiectul face parte din Dracula Film: Horror and Fantasy Festival. La final, incepand cu 21.30, se va da startul petrecerii "Halloween After Party"

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:turism.bzi.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Halloween la Dracula acasa. VEZI cat COSTA intrarea la Castelul Bran in noaptea mortilor