Air France investeste 170 mil. euro in scaune ergonomice si divertisment la bord

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Air France investeste 170 mil. euro in scaune ergonomice si divertisment la bord

 

Compania aeriana Air France realizeaza investitii de 170 milioane de euro in scaune si divertisment la bordul aeronavelor de pe cursele intercontinentale, noua oferta fiind prezentatata in cadrul targului IFTM-Top Resa, organizat in aceasta perioada la Paris.

Noua oferta a celor de la Air France este valabila pentru produsele si serviciile claselor de confort Economy si Premium Economy pentru zborurile intercontinentale: scaune redesenate ergonomic (cu priza pentru alimentarea gadget-urilor personale si un loc de depozitare a castilor), ecrane individuale HD, cu 3 inch mai mari decat cele existente, cu touch screen si o oferta extinsa de divertisment (peste 1.000 de ore de muzica, filme, seriale TV si alte programe) si un serviciu de catering gourmet, care se regaseste la bordul avioanelor incepand cu data 1 septembrie 2013.

Investitia totala in cele 10.000 de scaune Economy este de 32 milioane de euro, in cele 1.100 de scaune Premium Economy este de 8 milioane de euro, iar in divertismentul la bord (ecranele individuale, varietatea de optiuni disponibile, etc.) este de 130 milioane de euro. Noile clase Economy si Premium Economy reprezinta prima etapa din procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a doua etapa se va desfasura in luna ianuarie 2014, cand compania va prezenta noua oferta pentru zborurile Business Class, iar cea de-a treia in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.roRezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Air France investeste 170 mil. euro in scaune ergonomice si divertisment la bord