Aeroporturile din Romania au nevoie de investitii de 200-300 milioane euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Aeroporturile din Romania au nevoie de investitii de 200-300 milioane euro Aeroporturile din Romania au nevoie de investitii de 200-300 milioane euro

 

Aeroporturile din Romania au nevoie, in urmatorii zece ani, de cel putin 200-300 de milioane de euro pentru investitii in piste noi, terminale si infrastructura, a declarat, joi, presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania (AAR), David Ciceo.

"La nivel de tara este o nevoie importanta de investitii, avand in vedere ca majoritatea pistelor sunt vechi. Estimam ca pentru dezvoltarea aeroporturilor in urmatorii zece ani este nevoie de cel putin 200-300 milioane de euro pentru piste, terminale, infrastructura", a afirmat la o conferinta de specialitate David Ciceo, care ocupa si functia de director al Aeroportului International Cluj-Napoca.

El a mentionat ca la Aeroportului International Cluj-Napoca pe 26 octombrie va fi inaugurata o noua pista, investitie de aproape 40 de milioane de euro, sustinuta de Consiliul Judetean si care va duce la cresterea traficului de pe aeroport cu 5% pe an.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Aeroporturile din Romania au nevoie de investitii de 200-300 milioane euro