Operatorii de turism sunt invitați la Târgul de Turism “Vacanța”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Operatorii de turism sunt invitați la Târgul de Turism “Vacanța”

 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociația de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, organizează, în perioada 1 - 3 noiembrie 2013, a treia ediție a Târgului de TurismVacanța” Constanța 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 1 noiembrie 2013, începând cu ora 12.00, informează ANAT.

Succesul ediţiei anterioare din perioada 17 - 19 mai 2013, la care au fost prezenţi cei mai importanţi touroperatori din România şi Bulgaria, destinaţii turistice din România, centre SPA, complexuri hoteliere de renume a trezit interesul constănţenilor pentru acest eveniment şi a impus lansarea Târgului de TurismVacanța” Constanţa, ediţia de toamnă 2013”, potrivit organizatorilor.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru expozanţi, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg vor participa: agenții de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun 2013 şi Revelion 2014, precum şi discounturi şi Oferte Speciale pentru planificarea vacanţei în 2014.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Operatorii de turism sunt invitați la Târgul de Turism “Vacanța”