Dezastru in industria aviatica. Ce companie aeriana din Romania intra in turbulente

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Dezastru in industria aviatica. Ce companie aeriana din Romania intra in turbulente

 

Industria aviatica autohtona nu putea ramane imuna la situatia generala dezastruoasa care caracterizeaza piata europeana de profil. Dupa cinci ani consecutivi de pierderi, o linie aeriana din Romania este data in judecata de unii piloti, care solicita drepturi banesti.

La suprafata, lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru Carpatair, companie care a anuntat recent achizitionarea unei aeronave Boeing, cu o capacitate de 148 de locuri. 

Pe de alta parte, potrivit unor informatii din piata, verificabile pe site-ul propriu, Carpatair a renuntat la toate zborurile operate pe rutele interne.

In plus, dupa ce se razboieste in instanta cu Aeroportul din Timisoara si concurentii de la Wizz Air, compania locala se lupta si cu angajatii proprii.

Mai multi piloti Carpatair au actionat compania in judecata in vara acestui an, unii dintre ei solicitand, printre altele, drepturi banesti.

Potrivit unor surse apropiate situatiei, pilotii care au intentat procese companiei reclama faptul ca aceasta nu a respectat unii termeni contractuali. Din aceasta cauza, pilotii care urmau si cursuri de specializare in cadrul scolii Carpatair au parasit compania.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Dezastru in industria aviatica. Ce companie aeriana din Romania intra in turbulente