Cetățenii coreeni sunt interesați de România, ca destinație turistică

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 Banner Cetățenii coreeni sunt interesați de România, ca destinație turistică

 

Cetățenii coreeni sunt interesați de România ca destinație turistică, a afirmat vicepreședintele Organizației Coreene pentru Turism, Shim Jeong Bo, în cadrul unei întâlniri de lucru cu Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism, Maria Grapini. Acesta a precizat totodată că reprezentanții industriei turistice din Republica Coreea sunt interesați să promoveze Coreea ca destinație turistică în România.

„Este prima mea întâlnire cu un demnitar din Europa de Est. Pot să vă spun că există interes pentru România, ca destinaţie turistică, din partea cetăţenilor coreeni. De asemenea, suntem interesaţi să promovăm Coreea ca destinaţie turistică în România”, a declarat vicepreședintele Organizației Coreene pentru Turism.

În cadrul întâlnirii s-au discutat modalităţiile prin care România şi Coreea ar putea dezvolta o colaborare în domeniul turismului.

Ministrul Maria Grapini a promis că va trimite informaţii despre destinaţiile turistice româneşti împreună cu propuneri concrete de colaborare.

În perioada 20-23 august a.c. doamna Maria Grapini, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism, a efectuat o vizită de lucru în Republica Coreea, la invitaţia domnului Yoo Jinryong, Ministrul Culturii, Sportului şi Turismului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cetățenii coreeni sunt interesați de România, ca destinație turistică