Oraşul din România care i-a uimit pe australieni: "Un oraş elegant al Europei!"

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Oraşul din România care i-a uimit pe australieni:

 

Australienii au numit orașul Braşov frontiera sălbatică şi au rămas plăcut impresionaţi de clădirile medievale şi de peisajele superbe.

Jurnaliştii de la The Age scriu că orașul Braşov a supravieţuit atacurilor teutonilor de-a lungul vremii şi a devenit unul dintre cel mai frumose oraşe ale Transilvaniei. Dacă  Braşovul i-a încântat de australieni, drumul până aici nu este descris deloc laudativ. Jurnaliştii spun că au avut nevoie de o zi să ajungă la Braşov, pe drumuri pline cu gropi şi câini care se plimbă liberi pe străzi. Dacă drumul până la Braşov i-a dezamăgit, jurnaliştii scriu că oraşul i-a uimit total şi îl descriu ca o urbe elegantă a Europei.

Centrul Istoric i-a fascinat pe autralieni care au comparat Braşovul cu Riga sau Gdansk. Piaţa Sfatului a fost descrisă ca un loc superb unde se poate mânca de la friptură şi până la specialităţi chinezeşti. Autralienii oferă şi ponturi de cazare la Braşov, dar şi companii aeriene cu care se poate ajunge la Otopeni şi apoi cu trenul la Braşov.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Oraşul din România care i-a uimit pe australieni: "Un oraş elegant al Europei!"