Criza determina un mare numar de europeni sa renunte la vacanta de vara

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Criza determina un mare numar de europeni sa renunte la vacanta de vara

 

Numarul europenilor care au de gand sa plece in vacanta in aceasta vara este cel mai mic inregistrat din ultimii 13 ani: doar 54%, releva un barometru Ipsos-Europ Assistance facut public joi. Explicatia consta in prelungirea crizei, care a dus la modificarea comportamentelor.

Proportia indicata de studiul realizat in Franta, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia si Austria este cu 4 puncte de procentaj mai mica decat cea din 2012 si cea mai scazuta din 2000 in ce priveste intentia de a pleca in vacanta, intre iunie si septembrie, a europenilor intervievati. 

Comparativ cu 2011, scaderea este chiar de 12 puncte, conform barometrului realizat prin intervievarea unui esantion reprezentativ de 4048 de europeni.

'Criza isi face simtite efectele in mod durabil. Exista o corelatie evidenta intre intensitatea ei si reculul intentiilor de plecare in vacanta, iar vacantele nu mai reprezinta un sanctuar, nici macar pentru francezi', a rezumat pentru AFP directorul general al Europ Assistance, Martin Vial.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Criza determina un mare numar de europeni sa renunte la vacanta de vara