Pârtiile de la Buscat și Feleacu, promovate pe plan național

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pârtiile de la Buscat și Feleacu, promovate pe plan național

 

 

Cele trei pârtii ale domeniului schiabil Buscat și pârtia de la Feleacu sunt cuprinse în proiectul național de informare turistică „i-Tour Schi” 2013, care va fi lansat oficial în 21 ianuarie, la Brașov.

În acest sezon de schi proiectul adună în portofoliu pentru promovare 39 de domenii schiabile cu pârtii omologate din România, printre care și două din judeţul Cluj. Ele sunt grupate pe şase zone geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Harghita şi Covasna, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, Moldova şi Valea Prahovei. Pliantele au ajuns încă din luna decembrie a anului trecut în cele aproximativ 300 de locaţii selectate, se arată în comunicatul de presă.

Pârtiile promovate din județul Cluj sunt cele de pe domeniul schiabil la Buscat (trei pârtii) și cea de pe Feleac, a declarat Anca Stănilă, project manager i-Tour.

„Ne bucurăm că venim şi anul acesta în întâmpinarea turiştilor pasionaţi de sporturile albe şi le oferim informatia de care au nevoie. Alături de sponsorul şi partenerul nostru Ciuc Premium, în sezonul 2012-2013 am adus îmbunătăţiri majore materialelor, un nou design şi inovaţie în spaţiul online”, a mai spus Anca Stănilă.

Pentru mai multe stiri cu privire la sporturile de iarna accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www,cluj.travel

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Pârtiile de la Buscat și Feleacu, promovate pe plan național