Oaze de lux in mijlocul unui taram salbatic. Stil lipovenesc, de cinci stele, in Delta Dunarii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Delta Dunarii nu inceteaza sa ne uimeasca. Cu acoperisuri de stuf si casute albe sau de un albastru intens, pensiunile se incadreaza perfect in peisaj. Iar dupa o plimbare pe canalele Deltei, ideala este relaxarea intr-o piscina cu vedere la Dunare, ori savurarea unui crap umplut, la cuptor.

Dupa un drum de jumatate de ora, de la Tulcea la Murighiol, ne urcam intr-o salupa rapida si pornim spre Uzlina. In 10 minute, ajungem la un complex pierdut in stufaris, survolat alene de pasarile.

Casute rupte din povesti ne conving ca am ajuns pe un taram fermecat. Le trecem pragul si cuprindem cu privirile camera simplu mobilata, dar cu tot ce avem nevoie.

Ispititi de arome, ajungem la restaurant, unde ne imbie un bors de peste si un crap umplut, la cuptor.

Ca o noutate pentru Delta Dunarii, turistii au la dispozitie, pentru fiecare masa, un bufet incarcat cu bunatati. Pentru 45 de lei, pot alege specialitati de peste, pui sau legume.

Dupa o masa copioasa ce poate fi mai placut decat sa te odihnesti la piscina.

Delta ne cheama iar, cu frumusetile ei. Daca vreti sa va plimbati pe canale, alegeti o astfel de ambarcatiune cu mai multe locuri, acoperita, ca aceasta din fata noastra. Aveti un dublu avantaj: platiti mai putin, si sunteti feriti si de razele soarelui.

Pentru a citi mai multe despre comuna Murighiol, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Oaze de lux in mijlocul unui taram salbatic. Stil lipovenesc, de cinci stele, in Delta Dunarii