Nadia Comaneci, romanca de 10, a purtat torta olimpica la Londra, inaintea debutului celei mai scumpe Olimpiade din ultimii 16 ani GALERIE FOTO

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Nadia Comaneci, romanca de 10, a purtat torta olimpica la Londra, inaintea debutului celei mai scumpe Olimpiade din ultimii 16 ani GALERIE FOTO

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat, astazi, pentru BBC, dupa ce a purtat torta olimpica pe North Greenwich Arena, ca se va afla la Londra pe toata durata Jocurilor Olimpice si va urmari competitiile de gimnastica, tenis, atletism si natatie.

Voi fi aici pe toata durata Jocurilor Olimpice si voi urmari competitiile de gimnastica si tenis, ceva atletism si natatie", a spus Nadia Comaneci pentru BBC.

Fosta sportiva si fostul baschetbalist John Amaechi au purtat cate o torta pe acoperisul arenei, acolo unde vor avea loc concursurile de gimnastica si baschet de la JO. Tot acolo, cei doi fosti sportivi au facut ceea ce se numeste un"torch kiss" (sarut al tortelor).

Nadia Comaneci a facut parte din stafeta de la Londra a tortei olimpice, astazi, in prima zi a periplului londonez, in care printre purtatori se mai numara si fotbalistul Fabrice Muamba si cantaretul Dizzee Rascal, relateaza Mediafax.

143 de persoane sunt incluse in stafeta de astazi, ce cuprinde zonele Greenwich, Newham, Tower Hamlets, Hackney si Waltham Forest.

Flacara olimpica a sosit la Londra vineri si a petrecut noaptea alaturi de medaliile olimpice si de bijuteriile coroanei britanice, in Turnul Londrei.

Cea mai scumpa competitie din ultimii 16 ani

Cheltuielile de organizare a Jocurilor Olimpice de la Londra au fost de peste doua ori mai mari decat bugetul estimat de organizatori, cea mai mare depasire din 1996, cand JO de la Atlanta, SUA, au sarit de 2,5 ori peste suma prevazuta initial, potrivit unui studiu al Universitatii Oxford.

Pentru a citi despre un alt eveniment important din Londra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Nadia Comaneci, romanca de 10, a purtat torta olimpica la Londra, inaintea debutului celei mai scumpe Olimpiade din ultimii 16 ani GALERIE FOTO