Traficul de călători spre munte şi litoral, în creştere cu 12% la sfârşitul săptămânii

E-mail Print PDF
There are no translations available.


Traficul de călători spre munte şi litoral, în creştere cu 12% la sfârşitul săptămânii

Traficul de călători spre litoral şi spre munte a crescut cu 12% în weekend-ul trecut faţă sfârşitul săptămânii precedente, iar 31 dintre trenurile care făceau legătura cu litoral şi 21 dintre trenurile spre munte au avut grade de ocupare de peste 100%.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, remis luni AGERPRES, în perioada de sfârşit de săptămână 20 - 22 iulie, peste 23.600 de pasageri au ales călătoria cu trenul spre şi dinspre litoral şi peste 27.900 de pasageri spre şi dinspre zonele montane.

Traficul de călători spre şi dinspre litoral a crescut cu 12% faţă de sfârşitul săptămânii precedente, 31 din trenuri având gradele de ocupare de peste 100%.

Şi spre/dinspre munte, 21 din trenurile din graficul de circulaţie au avut gradele de ocupare de peste 100%, traficul crescând cu 12% în acest sfârşit de săptămână, faţă de cel anterior.

Având în vedere faptul că în zilele de sfârşit de săptămână traficul feroviar de pasageri spre zonele de interes turistic înregistrează creşteri importante, CFR Călători recomandă achiziţionarea din timp a biletelor de tren.

În plus, pentru cumpărarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie se acordă reduceri cuprinse între 5 şi 13%.

De asemenea, se pot alege şi alte variante sau oferte comerciale, care acordă reduceri la transport, precizează CFR Călători.

Pentru a citi o alta stire despre circulatia trenurilor introduse de CFR, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

 

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Traficul de călători spre munte şi litoral, în creştere cu 12% la sfârşitul săptămânii