Yachturile nu mai sunt la modă. Insula plutitoare este noua ispită a miliardarilor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Yachturile nu mai sunt la modă. Insula plutitoare este noua ispită a miliardarilor

O companie din Austria construieşte o insulă plutitoare, cu tot luxul celui mai scump yacht. Ambarcaţiunea este dedicată celor mai bogaţi oameni din lume, iar iniţiatorii acestui proiect speră ca cei mai extravaganţi oameni ai planetei vor cumpără produsul lor.

Dimensiunile "Insulei Orsos" sunt de 37 metri lungime şi 20 de metri lăţime, iar preţul se ridică la 5,2 milioane de euro , conform unei declaraţii date AFP de către fondatorul companiei, Gabor Orsos.

Insula plutitoare nu are motor de tracţiune şi poate fi acorată în orice loc, acolo unde viitori proprietari vor tracta inedita "barcă", a mai spus Orsos.
"Interesul este masiv şi vine din toate colţurile lumii. Am primit cereri din Australia, China sau Statele Unite. Săptămâna viitoare, câţiva potenţiali cumpărători australieni ne vor vizita şantierul." a mai spus antreprenorul.

Insula este dotată cu panouri solare şi generatoare eoliene pentru asigurarea energiei de la bord. Poate găzdui 12 oaspeţi, pe lângă membrii echipajului, într-un spaţiu locuibil de 1000 de metri pătraţi.

Singura problemă ar fi că nici o astfel de insulă plutitoare nu a fost încă lansată la apă, dar echipa de constructori lucrează de  zor la prima dintre ele, într-un drydock din Slovacia.

Pentru a citi si despre cel mai mare yacht din lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Yachturile nu mai sunt la modă. Insula plutitoare este noua ispită a miliardarilor