Piata de turism online a crescut cu peste 30%. Cat a atins valoarea medie a tranzactiei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Agentiile de turism si-au majorat vanzarile cu plata online in primele 5 luni ale anului cu peste 30% fata de aceeasi perioada din 2011, conform datelor din sistemul PayU, care analizeaza evolutia a aproape 170 de agentii de turism care isi dezvolta afacerile in mediul online.

„In contextul in care evolutiile in offline sunt extrem de mici sau chiar negative, mediul online ofera toate ingredientele pentru ca agentiile de turism sa isi creasca vanzarile: solutii integrate cu sistemele lor interne de rezervari, posibilitati multiple de parteneriate si promotii, canale de comunicare mai eficiente si, mai ales, rapiditate in procesul de vanzare si incasare. In consecinta, vedem cresteri constante de la un trimestru la altul, atat in volumul pietei, cat si in numarul jucatorilor care isi dezvolta canalul online”, a spus Cristi Herghelegiu, country manager PayU in Romania.

In ceea ce priveste valoarea medie a tranzactiei in industria turismului, aceasta a crescut cu 18%, de la 155 euro la 182 euro. Situatia se schimba in cazul perioadelor cu promotii, cand valoarea medie a tranzactiei poate sa se dubleze.
Un exemplu in acest sens il reprezinta campania de promovare a turismului in mediul online implementata de Visa Europe si Veltravel, prin care clientii agentiei primesc discount-uri de 5%, 7% sau 10% in functie de serviciul achizitionat, campanie in care valoarea medie a tranzactiei a ajuns pana la 430 de euro, in conditiile unui discount mediu per comanda de 40 euro.

Pentru a face rezervari pe site-ul nostru, www.besthotels.ro, accesati aceasta sectiune.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Piata de turism online a crescut cu peste 30%. Cat a atins valoarea medie a tranzactiei