Harta cheltuielilor in cele mai vizitate orase din lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Harta cheltuielilor in cele mai vizitate orase din lume

Londra ramane destinatia turistica numarul unu din intreaga lume, sustinuta si de Jubileul de Diamant al reginei Marii Britanii, conform unui studiu MasterCard Worldwide. Pentru al doilea an la rand, va atrage cele mai multe cheltuieli transfrontaliere, depasind orase precum New York, Bangkok, Paris si Singapore.

Atrasi de muzeele reprezentative, restaurantele si teatrele de top, precum si de mediul de afaceri flexibil, turistii care vin in Londra vor cheltui mai mult decat media pe cap de turist preconizata pentru restul oraselor incluse in raport. 

Londra, centru global comercial, este pe cale de a deveni, de asemenea, o capitala a platilor fara numerar, in viitorul nu foarte indepartat. MasterCard estimeaza ca, in Marea Britanie, tranzactiile electronice ar putea detrona platile cu numerar pana in 2025. Incluzand economia gri, acest punct critic ar putea fi atins in 2035.

In ceea ce priveste numarul turistilor straini, raportul estimeaza ca destinatiile turistice care vor inregistra cele mai mari cresteri in regiunile lor sunt Rio de Janeiro (cu un procent de 28,6%), Tokyo (cu un procent de 21,5%), Abu Dhabi (cu 17,9%), Tunis (cu 17,7%), Istanbul (cu 14,7%) si Toronto (cu 7,6%). 

Zona Asia/Pacific (cu un procent de 9,5%) va avea cea mai mare crestere din 2012, dintre toate regiunile globului.

Pentru a citi mai multe despre Londra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Harta cheltuielilor in cele mai vizitate orase din lume