Aeroporturile din Constanta si Oradea, modernizate cu 72 mil. euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a semnat proiectul de modernizare a aeroportului Mihail Kogalniceanu Constanta din fonduri europene si a decis atragerea de bani UE si pentru modernizarea aeroportului din Oradea, valoarea totala a investitiilor fiind de 72 milioane euro, din care jumatate contributie UE.

Proiectul de la Constanta are ca obiectiv general reabilitarea platformelor de stationare aeronave si a bretelelor de acces la pista de aterizare - decolare din incinta aeroportului, se arata intr-un comunicat al MTI, citat de Mediafax.

Proiectul, in valoare de aproximativ 40 milioane de euro, din care aproximativ 18 milioane de euro contributie europeana, urmeaza sa fie finalizat in martie 2014.   

La Aeroportului Oradea sunt prevazute lucrari pentru realizarea unei piste de decolare - aterizare de 2.100 metri si refacerea integrala a pistei existente.   

Proiectul din Oradea are o valoare totala de aproximativ 32 milioane de euro, din care 18 milioane de euro contributie din fonduri europene, se precizeaza in comunicat.

Pentru a citi o alta stire pe aceasta tema, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Aeroporturile din Constanta si Oradea, modernizate cu 72 mil. euro