Cine este românul care a dat 53.000 de euro pe o vacanţă de 2 săptămâni

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cine este românul care a dat 53.000 de euro pe o vacanţă de 2 săptămâni

Agenţiile de turism de pe piaţa locală estimează că vacanţele vândute pentru perioada sărbătorilor pascale vor aduce încasări totale între 5 milioane de euro şi 10 milioane de euro, cei mai mulţi români optând pentru pachete de câteva sute de euro în ţară sau în Bulgaria, Grecia, Cipru. Câţiva români însă au scos din buzunar zeci de mii de euro şi chiar suma aferentă unui apartament de două camere din Bucureşti pentru un sejur sau un circuit în destinaţii exotice din Asia sau Africa, unde se vor bucura de luxul din hotelurile de cinci stele.

Cel mai scump pachet de vacanţă vândut de agenţiile de turism cu ocazia sărbătorilor pascale a costat aproape cât un apartament de două camere din Bucureşti, respectiv 53.000 de euro, po­trivit unei analize a ZF, pe baza informaţiilor trimise de la operatorii din turism.

Pentru această sumă patru români vor gusta din luxul destinaţiei Singapore timp de 14 zile (în perioada 5-19 aprilie), într-un sejur la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din lume, Marina Bay Sands. Hotelul de cinci stele, care face parte dintr-un complex turistic în care s-au investit 4 miliarde de lire sterline, a devenit celebru pentru arhitectura ieşită din comun, dar şi pentru piscina inspirată din întinsele "te­rase" de orez din Bali (Indonezia). Com­plexul hotelier în care vor sta românii numără 2.560 de camere şi apartamente, restaurante, zone comerciale, cazinouri, teatre, un muzeu şi un pavilion de cristal. În preţul sejurului sunt incluse biletele de avion pentru patru persoane, cazare şi mic dejun în două camere.

Pentru a citi despre un alt hotel inedit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.zf.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Cine este românul care a dat 53.000 de euro pe o vacanţă de 2 săptămâni