Mii de romani isi vor petrece vacanta de Pasti in strainatate. Turismul monahal, un business anual de 24 milioane de euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Multi romani vor spune "Hristos a inviat" departe de tara. Vacantele de Paste in strainatate se vand bine, desi sunt cu 20% mai scumpe fata de alte perioada ale anului. Sambata Pastelui ii va gasi pe ai nostri in Bulgaria, Grecia sau Tara Sfanta, unde vor reface drumul crucii. Agentii fac bani frumosi din turismul monahal. Este o piata care aduna in fiecare an peste 24 de milioane de euro.

Pasionat de calatorii, primarul Constantei, Radu Mazare, isi va petrece sarbatorile de Paste intr-un bungalou din Madagascar. Il vor insoti fratele, dar si mama, care abia asteapta sa se plimbe prin jungla si sa inoate in ocean.

Excursia l-a costat pe Mazare mii de euro. Scump e transportul spune el pentru ca acolo plateste doar 25 de euro pe zi pentru cazare si masa de persoana.

In shimb, multi romani doar viseaza la o vacanta in Madagascar, dar nu-si permi sa ajunga in aceste locuri, asa ca se indreapta spre destinatiile mai apropiate si mai ieftine.
30.000 de turisti isi vor petrece Pastele in Bulgaria, spre exemplu, unde un sejur de trei zile poate fi incadrat intr-o 100 de euro de persoana.

Pentru a citi si despre destiantiile propuse de Besthotels.ro pentru Paste, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Mii de romani isi vor petrece vacanta de Pasti in strainatate. Turismul monahal, un business anual de 24 milioane de euro