Paştele pentru turişti: Bucătărie secuiască şi excursii la obiective istorice, pentru turiştii care aleg Harghita

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Paştele pentru turişti: Bucătărie secuiască şi excursii la obiective istorice, pentru turiştii care aleg Harghita

În Harghita, oferta de cazare pentru Paşte este extrem de variată, de la pensiuni ultramoderne, cu jacuzzi, saună, masaj şi salon de înfrumuseţare, până la casele ţărăneşti tradiţionale, în care turistului i se dă ocazia să încerce condiţiile în care trăiau ceangăii în urmă cu mai bine de un secol, informeaza Mediafax.

La pensiunile din Harghita pregătirile au început încă din luna martie pentru a fi primiţi cum se cuvine turiştii care vor veni din ţară şi din Ungaria în perioada sărbătorilor de Paşte, atraşi de tradiţiile zonei.

Unele dintre rezervări au fost făcute încă de anul trecut, în special de către turiştii din străinătate care au fost încântaţi de ceea ce au văzut şi au ţinut să repete experienţa.

Cei care doresc sărbători încărcate de datini şi de credinţă pot alege pensiunile din Valea Ghimeşului. Până spre sfârşitul lunii martie, acestea au fost ocupate în proporţie de 50 la sută, iar patronii sunt în negocieri cu grupurile mari care vor să petreacă acolo Paştele, fie catolic, fie ortodox. Oferta de cazare este extrem de variată, de la pensiuni ultramoderne, cu jacuzzi, saună, masaj şi salon de înfrumuseţare, până la casele ţărăneşti tradiţionale, în care turistului i se dă ocazia să încerce condiţiile în care trăiau ceangăii în urmă cu mai bine de un secol.

Preşedintele Asociaţiei Pensiunilor Turistice din Valea Ghimeşului, Prejmer Fulop, a declarat corespondentului MEDIAFAX că preţurile la cazare variază între 80 şi 160 de lei de persoană pe noapte, cu micul dejun inclus, în funcţie de numărul de margarete, mărimea camerelor şi dotarea acestora.

Pentru a citi si despre ofertele de Paste propuse de Besthotels, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Paştele pentru turişti: Bucătărie secuiască şi excursii la obiective istorice, pentru turiştii care aleg Harghita