Te gandesti la o mini-vacanta de Paste? Afla cu cat poti inchiria un apartament sau o vila

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Te gandesti la o mini-vacanta de Paste? Afla cu cat poti inchiria un apartament sau o vila

Inchirierea apartamentelor pe termen scurt, in regim hotelier, este un business destul de dezvoltat pe plan local, mai ales in perioada vacantelor. Cum arata oferta de cazare in regim hotelier in apropierea Pastelui.

Inchirierea in regim hotelier pare a fi o varianta convenabila pentru proprietarii de locuinte din zonele turistice, iar apropierea Pastelui nu face decat sa accentueze aceasta tendinta. Conform datelor obtinute de Imobiliare.net, preturile pornesc de la 10 euro/ noapte de persoana, dar pot atinge si 150 euro/ persoana pentru un sejur de trei nopti.

Valea Prahovei ramane campioana in ceea ce priveste numarul ofertelor de cazare si pe segmentul inchirierilor in regim hotelier. Proprietarii pun la dispozitia clientilor unitati dintre cele mai variate, de la garsoniere in centrul orasului sau al statiunii pana la case de vacanta retrase.

Pretul pentru inchirierea unui apartament intr-o vila de lux din Sinaia ajunge la 50 euro/ noapte, pe cand in zona Brasovului, turistii pot alege varianta Zarnesti, intre Rasnov si Bran, platind doar 10 euro/ noapte pentru un loc in vila. Aceeasi unitate poate fi insa inchiriata si pe termen mai lung, vila fiind formata din 5 garsoniere in schimbul carora cei interesati pot plati 1.200 euro/ luna sau 12.000 euro/ an.

Pentru a cauta cazare in Brasov, acesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Te gandesti la o mini-vacanta de Paste? Afla cu cat poti inchiria un apartament sau o vila