Petrescu: Ar trebui organizate evenimente pentru ca turistii sa nu vina pe litoral doar vara

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ministrul Turismului, Cristian Petrescu (foto), a spus, vineri, ca ar trebui organizate diverse evenimente pentru atragerea turistilor pe litoral si in alte perioade din an, nu doar in lunile de vara, referindu-se la circuite culturale sau excursii cu vaporasul.

"Daca se continua cu acest gen de a incerca sa faci turism pe litoral, adica doua luni de sezon, hotelierii actioneaza pe masura, in sensul ca incearca sa aiba profitul doar in acele doua luni pentru un an intreg sau sase luni de sezon cum ar trebui. Faptul ca hotelurile sunt deschise de la 1 mai pana la sfarsitul lui octombrie inseamna ca ar trebui facut ceva ca turistul sa nu vina doar pentru soare si nisip, ci sa aiba si multe alte lucruri de facut si ma refer la circuite culturale, excursii cu vaporasul, agrement, organizare evenimente", a declarat, vineri, la Mangalia, ministrul Petrescu, potrivit presei centrale.

El a mai spus ca ar trebui "marita durata de sedere a turistului pe litoral", astfel incat oamenii sa fie atrasi sa ramana mai mult timp, nu doar un weekend.
Ministrul s-a aflat, vineri, in judetul Constanta, el vizitand mai multe obiective printre care Portul turistic din Mangalia si Cazinoul din Constanta.

Pentru a cauta cazare in Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Petrescu: Ar trebui organizate evenimente pentru ca turistii sa nu vina pe litoral doar vara