Cum vad turistii germani vacanta in Romania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cum vad turistii germani vacanta in Romania

Turistii germani care vin in vacante in Romania se intorc cu mare parte din bani necheltuiti, pentru ca infrastructura de agrement lipseste, iar hotelierii nu au programe interactive care sa-i tina pe clienti in restaurante, a declarat Toni Messerschmidt, proprietarul unei agentii de turism germane.

"Hotelierii nu stiu sa-i faca pe turistii germani sa cheltuiasca banii in Romania. Un turist german vine cu cel putin 500 de euro la el, bani de buzunar, dar suma medie de bani disponibila pentru a fi cheltuita in vacanta este de 2-3.000 de euro", a declarat Messerschmidt, citat de mediafax.ro. "Nu exista hoteluri in Romania care sa aiba animatie, iar barurile nu fac programe speciale, interactive. In Romania nu exista nici macar suveniruri cu specific national si nu sunt nici programe de agrement", a spus Messerschmidt, prezent la targul de turism de la Berlin. 

Anul trecut, aproape 207.000 de turisti germani au vizitat Romania, in crestere cu 12,1%.

Romania participa in perioada 7-11 martie la ITB Berlin, cel mai mare targ de turism din lume atat ca suprafata, cat si ca numar de vizitatori. La standul Romaniei sunt prezenti 45 de expozanti.

Pentru a citi despre unele dintre cele mai apreciate destiantii, de catre turistii germani, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Cum vad turistii germani vacanta in Romania