MAE recomandă evitarea călătoriilor în Bulgaria, din cauza vremii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

MAE recomandă evitarea călătoriilor în Bulgaria, din cauza vremii

Ministerul de Externe recomandă cetățenilor români să nu călătorească în Bulgaria decât în cazuri de strictă urgență, întrucât 27 de regiuni bulgare (din cele 28) se află sub cod portocaliu, iar circulația se desfășoară în condiții dificile.

Ca urmare a ninsorilor abundente din ultimele ore, începând de marți, orele 10,30, a fost interzisă circulaţia camioanelor de peste 10 tone pe toate drumurile din Bulgaria. În cursul dimineţii, toate drumurile din regiunea Ruse au fost închise circulaţiei.  

Sunt închise punctele de trecere a frontierei româno-bulgare Ruse - Giurgiu şi Negru Vodă-Kardam, ca urmare a zăpezilor abundente, precum şi punctul de frontieră bulgaro-turc, Kapitan Andreevo, din cauza inundaţiilor din zonă, se arată într-un comunicat al MAE.

Cetăţenii români aflaţi în trafic pe teritoriul Bulgariei şi care se confruntă cu probleme deosebite sunt sfătuiţi să apeleze telefonul de urgenţă 112 sau la numărul de urgenţă al Ambasadei aflat la dispoziţia cetăţenilor români: 00359884137482.

Pentru a citi si despre modul in care vremea nefavorabila a afectat unele zboruri, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri MAE recomandă evitarea călătoriilor în Bulgaria, din cauza vremii