Club Croaziere: Cererea pentru croaziere este în creştere, românii plătesc între 400 de euro şi 65.000 de euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

"Persoane din toate categoriile de vârstă şi cu venituri dife­rite aleg să meargă în croaziere, mai ales că plaja de preţuri a unei croa­ziere este foarte variată. Este greu de făcut pro­filul consu­ma­to­ru­lui de croaziere. Cere­rea a început să crească din 2009, când pre­ţurile acestor pachete au de­venit mai atractive şi continuă să fie pe creş­tere", spune Vlad Po­pescu, directorul de vân­zări al agenţiei de tu­rism Club Croaziere, înregistrată pe firma Flumen Viaggi Inter­na­tional din Bis­triţa. Agenţia de turism din Bistriţa este unul dintre par­te­nerii din România ai Costa Cruises, com­pania care opera vasul Costa Con­cordia.

Una dintre cele mai scumpe dintre cele vândute pe piaţa românească este o croazieră de 100 de nopţi în jurul lumii achiziţionată de un om de afaceri român pentru 65.000 de euro. "În ianuarie 2013 va pleca în vacanta cu par­te­nera lui. Aceştia au rezervat una dintre cele mai luxoase cabine, cu o suprafaţă de 80 de metri pătraţi", a spus Vlad Popescu.

Agenţiile de turism estimau în vara anului trecut că peste 9.000 de români ar urma să plece în 2011 în excursii pe vase de croazieră, plătind pe vacanţe mai mult de opt mil. euro, după ce în 2010 cheltuielile aferente celor 8.000 de turişti au fost de 6,5 mil. euro.

Pentru a citi despre cel ma mare vas de croaziera din lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Club Croaziere: Cererea pentru croaziere este în creştere, românii plătesc între 400 de euro şi 65.000 de euro