Aviatia din Romania are un nou lider: Cine detroneaza Tarom?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Aviatia din Romania are un nou lider: Cine detroneaza Tarom?

Operatorul aerian de linie Tarom a transportat anul trecut 2,19 milioane de pasageri, nivel similar cu cel inregistrat in 2010, pierzand pentru prima data pozitia de cel mai mare transportator aerian, loc obtinut de Wizz-Air, dupa o crestere de 29%, la 2,7 milioane de pasageri.

In anul 2011 au fost implementate masuri de optimizare a retelei de rute, masuri care s-au reflectat in faptul ca numarul de pasageri a ramas constant in conditiile in care capacitatea noastra a fost diminuata cu 9% fata de anul 2010, in scopul eficientizarii operatiunilor. Tot in acest context, anul trecut au iesit din flota 2 avioane de tip Boeing 737-800, care la sfarsitul anului au fost relivrate catre proprietar”, au declarat reprezentantii operatorului aerian.

In 2011, Tarom si-a mentinut o cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.

Pentru a citidespre numarul pasagerilor care au ales compania  Wizz-Air in 2011, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Aviatia din Romania are un nou lider: Cine detroneaza Tarom?