Iti place sa faci scufundari? Iata cinci locuri de vis in care merita sa mergi in vacanta

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Iti place sa faci scufundari? Iata cinci locuri de vis in care merita sa mergi in vacanta

Daca poti trece peste sentimentul de a respira sub aba, scufundarile pot reprezenta un mod incredibil de a explora ecosistemele din oceane, iar recifele de corali sunt de cele mai multe ori cele mai mari atractii. Vezi cinci recife pe care merita sa le vezi inainte sa fie afectate de schimbarile climatice, poluare, pescuit excesiv si actiunile oamenilor, scrie Business Insider.

Insulele Filipine

Aici sunt peste 71.000 de insule, ecodiversitatea in acest loc fiind foarte variata. In zona Insulelor Filipine poti vedea specii de ton, barracuda, dar si de rechini, precum si ramasitele ambarcatiunilor japoneze scufundate in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Din pacate, aceasta zona este amenintata din cauza pescuitului prin metode periculoase, cu cianura si explozivi, dar si din cauza densitatii mari a populatiei care a condus la pescuit excesiv.

Sudul Chinei, Taiwan si Sudul Japoniei

In general, oamenii nu se gandesc ca in aceasta parte a lume s-ar face scufundari, insa exista aici peste 3.000 de kilometrii patrati de recife, care merita sa fie exploatati, de la coasta de sud a Chinei la Kyushu in Japonia.China, in special, este o locatie relativ noua pentru scufundari, insa partea interesanta aici este ca pot fi vazute portiuni scufundate din Marele Zid Chinezesc.Atat China cat si Japonia au insa o mare problema din cauza poluarii, iar scufundarile sunt afectate in aceeasi masura.

Pentru a citi si despre locatiile din tara noastra unde se pot face scufundari, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Iti place sa faci scufundari? Iata cinci locuri de vis in care merita sa mergi in vacanta