Agentiile de turism cauta destinatii noi: S-au saturat romanii de Egipt sau Austria?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Agentiile de turism cauta destinatii noi: S-au saturat romanii de Egipt sau Austria?

Agentiile de turism incearca timid sa intre pe noi piete, precum tarile africane, statele din fostul bloc sovietic sau Muntenegru, dar se bazeaza ca in fiecare din ultimii ani pe Grecia, Bulgaria si Turcia, care conduc in topul preferintelor turistilor romani. 

"Destinatiile in tari arabe precum Tunisia, Egipt sau Maroc sunt «cazute» inca, iar Austria, ca destinatie de schi, se vinde putin prin agentii, intrucat majoritatea romanilor isi fac rezervare pe internet. Cred ca pentru Paralela 45, zona Paralia din Grecia nu va mai fi o destinatie de interes", a declarat Alin Burcea, proprietarul agentiei Paralela 45, informeaza Mediafax.

El spune ca printre noutatile pe care le promoveaza in acest an se numara SUA, pentru care agentia de turism a pregatit un pachet de cinci programe ("Coasta de Est", "Coasta de Vest", "Sudul American", "SUA-Canada" si "Grand Tour") si circuite in "Africa neagra" care, potrivit lui Burcea, nu au mai fost prezente pana acum pe piata.

"Dorim, de asemenea, sa revitalizam destinatiile din fostul bloc sovietic, precum Armenia, Uzbekistan sau Mongolia. In general, fiecare destinatie noua va avea programate 2-3 grupuri. Credem ca trebuie sa venim cu circuite noi pe piata si cu oferte cat mai interesante", a mai spus Burcea.

Pentru a citi despre destinatiile de interes in aceasta perioada din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Agentiile de turism cauta destinatii noi: S-au saturat romanii de Egipt sau Austria?