Cele mai frumoase insule “tinute sub secret”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai frumoase insule “tinute sub secret”

Cauti o detinatie romantica, un loc care sa fie (aproape) numai al tau? Iti prezentam mai jos noua plaje secrete care te vor duce cu gandul la romantism, aventura, relaxare si…o vacanta insorita.
Citeste mai jos cateva informatii despre aceste insule minunate, care se remarca prin diverse atu-uri: plaje cu nisip auriu, peisaje ireale, exotism, salbaticie sau cultura locala.

Insulele Torres Strait

1. Insulele Torres Strait, Australia. Sa zicem ca acest grup de 274 de insule se afla  intr-un punct in care nu ajungi sa “cazi inca de pe harta”.  Localnicii spun ca aceste insule arata cum ar fi aratat Australia daca nu ar fi fost “invadata” de europeni. Mai exact, acestea se afla intr-un fel de canal maritim ce desparte Peninsula Cape York, din nordul Australiei continentale, de Papua Noua Guinee. Insulele fac parte din statul Queensland si doar 14 sunt locuite. Pentru turisti sunt recomandate Insulele Thursday si Horn, care au aeroporturi si hoteluri. Accesul pe celelalte insule depinde de avizul consiliilor locale.

Portul Kabira de pe Insula Ishigaki

2. Insulele Yaeyama, Japonia. Acest grup de opt insule idilice este bine ascuns in varful sudic al arhipeleagului japonez. Asemanatoare cu “surorile” lor din Caraibe, insulele Iriomote, Taketomi si Insula Ishigaki sunt combinatia perfecta intre soare, mare, nisip si sushi.

Insula Ishigaki are cele mai frumoase plaje, in timp ce Taketomi este populara pentru casele in stil traditional Ryukyuan, iar Iriomote este ca un “loc de joaca salbatic” cu izvoare termale.

Pentru a citi si despre Insulele Grecesti si cum si-au gasit unele dintre ele cumparataor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Cele mai frumoase insule “tinute sub secret”