Craciun si Revelion pe litoral si in Delta Dunarii, de la 230 de lei de persoana

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Craciun si Revelion pe litoral si in Delta Dunarii, de la 230 de lei de persoana

Hotelierii si proprietarii de pensiuni de pe litoralul romanesc si din Delta Dunarii au pregatit o serie de oferte pentru Craciun si Revelion, preturile plecand de la 230 de lei pe persoana in camera dubla, pentru un pachet de cel putin doua nopti de cazare, scrie Mediafax.
Astfel, pentru petrecerea unei minivacante de Craciun pe litoral, doritorii trebuie sa scoata din buzunar intre 230 de lei/ persoana/ camera dubla, la un hotel de trei stele, unde oferta este pe sistemul platesti doua nopti de cazare si stai trei nopti, si 450 de lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de patru nopti de cazare intr-un hotel de patru stele.
Craciunul in Delta Dunarii costa de la 480 de lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de trei nopti de cazare, cu pensiune completa si petrecerea de Craciun, plus acces gratuit la spa si jacuzzi.
Pentru Revelion oferta este mai diversificata, preturile pentru pachetele cu doua si trei nopti de cazare plecand, pe litoral, de la 270 de lei/ persoana/ camera dubla, intr-un hotel de trei stele, bani in care intra si masa de Revelion.
Pentru cei mai pretentiosi, hotelierii de pe litoral au pregatit pachete mai complexe, care cuprind pensiune completa, petrecerea de Revelion si acces gratuit la sauna sau spa, pretul pentru acest pachet fiind pe masura, de 1.600 de lei/ persoana/ camera dubla pentru trei nopti de cazare, in hoteluri de patru si cinci stele.
Pentru pachete similare, turistii care aleg sa-si petreaca noaptea dintre ani in Delta Dunarii trebuie sa scoata din buzunar de la 580 lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de trei nopti de cazare, cu pensiune completa si petrecerea de Revelion, cu acces la spa si jacuzzi, la o pensiune de trei margarete, pana la 1.180 lei/ persoana/ camera dubla, la un hotel de patru stele, pret in care intra trei nopti de cazare cu pensiune completa si petrecerea de Revelion.
"Chiar daca sarbatorile de iarna sunt de obicei asociate cu zapada, colinde sau sanius, invitam turistii sa-si petreaca Craciunul si Revelionul pe litoral si in Delta Dunarii si ii invitam sa consulte ofertele agentiilor de turism pentru o vacanta de relaxare, wellness si spa, cu servicii de calitate”, explica presedintele Asocietiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.
Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Craciun si Revelion pe litoral si in Delta Dunarii, de la 230 de lei de persoana