Casa de vacanta in Romania. Da sau ba?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Casa de vacanta in Romania. Da sau ba?

Merita constuirea unei case de vacanta in tara noastra? Unii spun ca da...

Si mai ales in perioadele de concediu, avand astfel ocazia de a economisi banii pe care i-ai da pe un sejur intr-un hotel decent cu toate distractiile incluse.

Am citit un articol despre casele de vacanta in Romania, despre avantajul sau dezavantajul de a avea o casa in tara noastra si mi-am amintit de un prieten care imi povestea de dorinta sa de a-si ridica o casuta, intr-un taram de poveste, la vecinii nostri bulgari. Nu stiu daca visul sau a devenit realitate, sau a schimbat ideea construirii unei case de vacanta cu aceea de a cumpara una, mai ales ca preturile de peste hotare, in cazul acestui gen de imobile, sunt asemanatoare cu cele din Romania.

Intr-un top dedicat celor mai scumpe case de vacanta locale, realizat in acest an, primul loc este ocupat de o vila cu o suprafata utila de 600 de metri patrati din Sinaia. Pe locul doi se afla o vila din Snagov, cu zece camere, situata pe malul lacului omonim, iar bronzul revine in acest clasament unui conac boieresc renovat, din localitatea Simand, judetul Arad, cu o suprafata utila de 640 de metri patrati si un teren de 11.800 de metri patrati.

Daca e sa vorbim si de casele de vacanta accesibile, printre acestea se numara o casa cu trei camere din localitatea Luncoiu de Sus, judetul Hunedoara, una din Poiana Campina si alta din judetul Buzau, comuna Boldu.

Printre toate aceste sume care se intrec in zerouri, specialistii afirma ca, in momentul de fata, pretul caselor este unul acceptabil, mai putin si pot intra la categoria superoferta, mai ales ca in ultimul an acestea s-au ieftinit.

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Sinaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Autor: Diana Petrut

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Casa de vacanta in Romania. Da sau ba?