Ati fost la Targul Touristica ?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cel mai mare Targ de Turism din Transilvania – Touristica, s-a desfasurat pe perioada 11 Noiembrie – 13 Noiembrie 2011. Targul a fost organizat la Polus Center – Cluj Napoca.

Evenimentul a reunit un numar de 45 de expozanti din 15 judete ale Romaniei dar si reprezentanti din Ungaria si Austria, in premiera la Targ a fost Thailanda. Importante agentii de turism, asociatii turistice, hoteluri si reprezentante si-au asteptat vizitatorii cu diferite oferte promotionale pentru ski, revelion, dar si pentru destinatii exotice.

A.N.A.T (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) si Libero Events i-a invitat pe doritori la sute de destinatii. Aici s-au putut regasi printre oferte, vacante ce incepeau de la 69 euro/persoana pentru iubitorii de ski, pana la vacante exotice de zeci de mii de euro.

Targul de Turism a avut 2 colaboratori noi: O.P.T.B.R (Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania) si F.P.T.R (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc).

Daca doriti sa va petreceti vacanta de iarna in tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru pentru a vedea ofertele de Revelion de anul acesta.

Citeste mai mult..

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Ati fost la Targul Touristica ?