Vacanta in Bulgaria, in septembrie, cu doar 30 de euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacanta in Bulgaria, in septembrie, cu doar 30 de euro

Faptul ca litoralul bulgaresc a castigat batalia cu litoralul romanesc nu mai este de multa vreme o noutate, insa probabil ca nimeni nu se astepta ca, la sfarsitul sezonului estival, sejururile aici sa fie atat de ieftine.

Astfel, cei care nu au reusit sa ajunga inca la mare sau care vor sa profite de soarele bland de septembrie pot merge litoralul bulgaresc cu doar 30 de euro, timp de 4 zile, la hotel de 3 sau 4 stele. Si, de parca nu ar fi de ajuns, in pret mai aveti inclus si micul dejun.

De exemplu, un sejur de patru zile in Albena si cazare la hotel Villa West de 2 stele va costa 23 euro, in perioada 4-20 septembrie. In pret aveti inclus si micul dejun, insa transportul se face pe cont propriu. Hotelul este situat la 750 m de plaja, in zona de parc a statiunii Albena. Complexul dispune de spatii de cazare in 54 vile, cu capacitatea de 216 locuri. Fiecare vila este formata dintr-un apartament de 6 locuri.

Aceleasi patru zile, insa de aceasta data la Sunny Beach si cazare la hotel Veris de 3 stele va vor "usura" de 26 de euro. In pret nu aveti insa inclus si micul dejun. Citeste mai mult despre Vacanta in Bulgaria, in septembrie, cu doar 30 de euro pe Ziare.com.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Vacanta in Bulgaria, in septembrie, cu doar 30 de euro