Lista hotelurilor de pe litoral de care turiştii spun să te fereşti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Lista hotelurilor de pe litoral de care turiştii spun să te fereşti

Câteva sute de euro pentru un sejur la mare în camere de hotel murdare, pline de igrasie, cu instalaţii sanitare defecte şi personal dispreţuitor. Se întâmplă la noi. MONEY.ro a alcătuit o listă a hotelurilor de pe litoral cu servicii proaste, exclusiv după recenziile acelor turişti care au fost acolo. Lista nu este completă, drept care vă invităm să o completaţi şi să vă argumentaţi opţiunea.

Ca metodă, am studiat părerile turiştilor exprimate pe un site de specialitate care agregă recenziile clienţilor dezamăgiţi de serviciile puse la dispoziţie de hotelurile de pe litoral, la care au fost cazaţi.

Notă: Fiecare opţiune din listă e argumentată şi trimite către linkuri în care puteţi confrunta informaţiile turiştilor dezamăgiţi de hotelul incriminat. Lista hotelurilor de care să te fereşti este alcătuită exlcusiv din recenziile turiştilor, nu ale autorului acestui material, ea nu îşi propune şi nici nu este obiectivă. Mai mult, site-urile MONEY.ro si besthotels.ro nu se fac responsabile de comentariile turiştilor care au criticat unităţile de cazare aduse în discuţie aici.

LISTA HOTELURILOR DE PE LITORAL CARE AU PUS TURIŞTII PE FUGĂ

Hotel Minerva din Eforie Nord, 2 stele.
Ce spun turiştii care au fost cazaţi acolo:  miros urât în camere la cazare, fără becuri în camere la cazare, personalul hotelului s-a comportat obraznic, instalaţia din baie - defectă.
Detalii, aici.

Hotel Picadilly din Mamaia, 2 stele.
Iată ce spun turiştii care au fost cazaţi aici: insecte în camere, mobilă veche şi urât mirositoare, duşurile „ar trebui schimbate urgent”, praf şi păianjeni pe mocheta din cameră, puţine opţiuni la micul dejun. Intră aici pentru detalii.

Hotel Delfin din Mamaia, 2 stele.
Turiştii dezamăgiţi de acest hotel spun că: baia nu are scurgere eficientă, apa de la duş intrând în camere, prosoapele găsite în cameră la cazare – pătate, mobilier vechi, cu miros specific, mucegai în cameră şi baie, curăţenie deficitară în baie.
Detalii, aici.

Pentru a citi despre statiunea Mamaia si a cauta cazare, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Lista hotelurilor de pe litoral de care turiştii spun să te fereşti