N-ai plecat încă în vacanţă? Cum poţi primi gratuit una sau două zile de cazare

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Turiştii care vor cumpăra pachete de la agenţiile membre ANAT în perioada 15-31 august pot primi gratuit, pentru preţul plătit, una sau chiar două nopţi de cazare, a anunţat marţi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii, include oferte speciale precum acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, după modelul "plăteşti cinci nopţi şi stai şase sau chiar şapte".

"Mai exact, turiştii care solicită informaţii agenţiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanţele în România pentru perioada 15-31 august 2011, pot primi pentru preţul plătit una sau două nopţi gratuite de cazare", potrivit asociaţiei.

Programul "Zile gratuite de vacanţă" face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea. 2011, anul ofertelor speciale", care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, precum "Înscrieri timpurii", "Mini-preţuri de vacanţă", "Supliment la masă", "Vacanţe speciale de evenimente" etc.

Prima ediţie a acestui program, desfăşurat în intervalul 15 iunie-15 iulie 2011, a atras peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar şi din staţiuni montane şi mai mult de 150 de agenţii de turism.

Pentru a citi despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri N-ai plecat încă în vacanţă? Cum poţi primi gratuit una sau două zile de cazare