Inca un oras din Romania pe harta centrelor de informare turistica

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Inca un oras din Romania pe harta centrelor de informare turistica

Municipiul Targoviste, din judetul Dambovita, va fi inclus pe harta centrelor de informare si promovare turistica din Romania. Administratia locala a avizat o propunere privind realizarea unui astfel de punct strategic. 

Centrul de informare turistica din Targoviste va fi amplasat in fata fostului Cinema Victoria, situat pe Centrul Vechi. 98% din proiect va fi finantat din fonduri europene nerambursabile.

„In prezent, accesarea informatiilor privind date de interes general referitoare la Targoviste – atractii turistice, evenimente culturale, situri arheologice, structuri de primire, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber sau orice alte facilitati ce pot insoti o calatorie – este aproape imposibila din cauza inexistentei unor astfel de centre”, a precizat primarul Gabriel Boriga, citat de Adevarul.

Cladirea va masura 60 de metri patrati si va fi din sticla. In acest spatiu, turistii vor gasi toate informatiile cu privire la atractiile turistice existente in judet. De asemenea, vor putea accesa sistemele de informare interconectate, precum rezervare on-line, programe de conferinte si evenimente culturale.

Pentru a cauta cazare in Targoviste, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Inca un oras din Romania pe harta centrelor de informare turistica