Cel mai bun weekend din an pentru litoralul romanesc: Hotelurile au fost ocupate aproape 100%

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cel mai bun weekend din an pentru litoralul romanesc: Hotelurile au fost ocupate aproape 100%

Gradul de ocupare pe litoral a fost la acest sfarsit de saptamana de aproape 100%, pentru prima data in 2011, ca urmare a ofertelor hotelierilor, vremii frumoase, perioadei de concedii si derularii unor evenimente de sezon, potrivit asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

"In acest sfarsit de saptamana litoralul romanesc inregistreaza un grad de ocupare de aproape 100%. Conform informatiilor furnizate de patronatele hoteliere si ANAT, in acest moment este aproape imposibil sa gasesti camere libere pe litoral", se arata intr-un comunicat al asociatiei, citat de Mediafax.

In hotelurile de pe litoral erau cazati, oficial, sambata dimineata, peste 170.000 de turisti, la care se adauga alte cateva mii de persoane care au ales sa se cazeze la particulari sau in campinguri. Se estimeaza ca peste 200.000 de persoane au ajuns in acest weekend la mare.

Mai mult de jumatate dintre turisti s-au cazat in Mamaia, Costinesti si Neptun, unde datele oficiale arata ca sunt peste 40.000 de persoane in fiecare statiune.

Pentru a cauta cazare in Neptun, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Cel mai bun weekend din an pentru litoralul romanesc: Hotelurile au fost ocupate aproape 100%