Litoralul, luat cu asalt: Cozi de 5-6 km la iesirea de pe Autostrada Soarelui

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Litoralul, luat cu asalt: Cozi de 5-6 km la iesirea de pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada Soarelui si intrarea pe DN 22C, in judetul Constanta, in dreptul orasului Cernavoda, cozile de masini intinzandu-se pe cinci - sase kilometri, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, pe DN 22C si la iesirea de pe Autostrada Soarelui s-au format ambuteiaje pe cativa kilometri din cauza numarului mare de autovehicule.

"Ne asteptam ca un numar de cel putin 40.000 de autoturisme sa intre in cursul zilei de astazi (sambata - n.r.) in judetul Constanta, dinspre Bucuresti", au spus sursele citate.

Intrucat, la aceasta ora, se circula in coloana la intrarea in municipiul Cernavoda dinspre Bucuresti, soferilor li se recomanda ca rute ocolitoare Harsova - DN 2A sau prin Ostrov - DN 3, unde se traverseaza Dunarea cu bacul.

De altfel, circulatia este intrerupta pe DN 22C, in zona Cernavoda, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare - Marea Neagra, traficul usor fiind deviat prin municipiul Cernavoda, pe DJ 223C Cernavoda - Stefan cel Mare, de unde se intra in DN 22C, iar cel greu pe DN 2A, prin Harsova.

Pentru a cauta cazare in judetul Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Litoralul, luat cu asalt: Cozi de 5-6 km la iesirea de pe Autostrada Soarelui