Promenadă la 350 de metri înălţime fără balustradă, la Toronto

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Promenadă la 350 de metri înălţime fără balustradă, la Toronto

Curajoşii care decid să încerce distracţia sunt legaţi cu hamuri şi ancoraţi de o bară de deasupra capetelor lor. Astfel, dacă se dezechilibrează, plimbăreţii rămân suspendaţi la peste 350 de metri înălţime.

Oraşul canadian Toronto are o nouă tracţie turstică. Un neobişnuit spaţiu de promenadă a fost inaugurat în vîrful celui mai înalt turn din localitate.

Acesta le permite vizitatorilor să se plimbe în jurul turnului fără a avea balustrade sau parapeţi de protecţie. Curajoşii care decid să încerce distracţia sunt legaţi cu hamuri şi ancoraţi de o bară de deasupra capetelor lor. Astfel, dacă se dezechilibrează, plimbăreţii rămân suspendaţi la peste 350 de metri înălţime.

Contructorii spaţiului de promenadă dau asigurări că turiştii nu se expun nici unui pericol de accidentare. Totul e realizat conform normelor de siguranţă şi nu există nici un risc. Inedita alee de promenadă este unică în lume. Iar autorităţile canadiene se aşteaptă să atragă o mulţime de vizitatori dronici de senzaţii tari.

Pentru a citi si despre restaurantul suspendat de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Promenadă la 350 de metri înălţime fără balustradă, la Toronto