Sarbatoare in statiunea Slanic Moldova

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Miercuri, 20 Iulie 2011, s-au implinit 210 ani de la descoperirea primului izvor mineral din  statiunea balneara Slanic Moldova de catre Mihalache Spiridon, unde s-a sarbatorit timp de 5 zile printr-o serie de manifestari cultural-artistice si stiintifice organizate de catre Parohia ,”Sf. Ilie” si Primaria orasului Slanic Moldova, impreuna cu Consiliul Judetean Bacau si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bacau.

Evenimentul a debutat printr-o slujba religioasa cu ocazia hramului Bisericii ,”Sf. Ilie”, patronul spiritual al statiunii. ”Zilele Slanicului” au continuat pana Duminica, 24 Iulie  2011, cu spectacole zilnice de muzica populara, muzica folk si de promenada, simpozioane, expozitii de fotografie artistica, si binecunoscutele manifestari ale zonei: Festivalul Judetean de Folclor si Targul Mesterilor Populari din Bacau – o expozitie cu vanzare de produse specifice zonelor etnografice din Bacau.

Au fost oferite conditii de divertisment, odihna si creatie dintre cele mai bune. N-au lipsit din oras si statiune spatiile verzi noi, potecile pentru plimbari pe munte insotite de un ritual gastronomic apetisant.

Pentru a cauta cazare in Slanic Moldova, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stiriturisitce.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Sarbatoare in statiunea Slanic Moldova