Turismul din Romania intr-o directie buna ?!?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Domnul Taleb Rifai, oficialul din partea O.M.T (Organizatiei Mondiale a Turismului) a afirmat: “Europa se indreapta catre un turism ecologic, catre natura. Romania are o strategie si o viziune care se indreapta in directia buna atunci cand se concentreaza pe Carpati si Delta Dunarii”. “Turismul european a suferit din cauza crizei tocmai pentru ca s-a concentrat pe destinatii de litoral”.

Ministrul M.D.R.T spune: “Am vorbit cu domnul Rifai despre investitiile pe care le derulam, fie in cresterea suprafetei de ski, fie in turismul balnear, dar si despre planurile de investitii de pe litoral sau circuite culturale. Am mai vorbit si despre investitii in promovare si despre noul brand, context in care i-am povestit si de succesul actiunii care a avut loc Sambata, 09.07.2011, la meciul campionului Lucian Bute”.

Ministrul a spus ca a solicitat ajutorul Organizatiei Mondiale a Turismului pentru pregatirea documentelor necesare la achizitiile de servicii de publicitate, dar si cele necesare in vederea promovarii online a turismului din tara noastra.

Conform cu informatiile furnizate de Mediafax, oficialul O.M.T, domnul Rifai a considerat promovarea alaturi de mari sportivi o masura foarte inteligenta. In plus, Secretarul General al Organizatiei Mondiale a Turismului, domnul Taleb Rifai, a afirmat ca Romania, legat de turism, e tara care se indreapta intr-o directie buna si ca se inscrie in tendintele europene, concentrandu-se pe Muntii Carpati si Delta Dunarii.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Turismul din Romania intr-o directie buna ?!?