45 de euro - sejur de 3 stele pe litoralul bulgăresc. Vezi topul celor mai ieftine oferte la mare în Bulgaria

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

45 de euro - sejur de 3 stele pe litoralul bulgăresc. Vezi topul celor mai ieftine oferte la mare în Bulgaria

Un sejur de 4 zile în Albena te costă acum 45 de euro, o mini-vacanţă de 3 zile în Nisipurile de Aur se ridică acum la 46 de euro, în timp ce 3 zile în Sunny Beach te costă 57 de euro, iar în Balcic - 62 de euro.

Vezi care sunt cele mai bune oferte pentru sejururi de 3-6 zile în hoteluri de 3 stele din cele mai atractive staţiuni de pe litoralul bulgăresc, cu plecare până la 15 august.

O mini-vacanţă de 4 zile în Albena te costă în această perioadă 45 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Tariful este valabil până pe 3 septembrie. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Cu 46 de euro stai 3 zile la un hotel de 3 stele din Nisipurile de Aur. În preţ intră 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Plecarea către Nisipurile de Aur: 31 iulie. Detalii, aici.

Până pe 15 august achiţi 57 de euro pentru un sejur de 4 zile în staţiunea Sunny Beach. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Pentru mai multe detalii, intră aici.

O mini-vacanţă de 3 zile cu all inclusive la un hotel de 3 stele din Balcic te costă acum 62 de euro. Cu aceşti bani plăteşti 2 nopţi cazare cu all inclusive. Tot pe 31 iulie începe sejurul din Balcic. Informaţii, aici.

La 68 de euro se ridică un mini-sejur de 3 zile cu all inclusive în staţiunea bulgărească Sunny Beach. Banii acoperă 2 nopţi cazare cu all inclusive într-un hotel de 3 stele. Detalii, aici.

O vacanţă de 6 zile în aceeaşi staţiune (Sunny Beach) te costă acum 170 de euro. Cu aceşti bani achiţi 5 nopţi cazare cu all inclusive. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Un sejur de 5 zile în staţiunea Constantin şi Elena ajunge în această perioadă la 174 de euro. Tariful acoperă 4 nopţi cazare cu all inclusive. Detalii, aici.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri 45 de euro - sejur de 3 stele pe litoralul bulgăresc. Vezi topul celor mai ieftine oferte la mare în Bulgaria