Tarife hoteliere in crestere pentru turismul de business in 2012

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Managerii din turism se asteapta la o cresterea a preturilor pentru serviciile de cazare in 2012, ca urmare a inmultirii solicitarilor pentru turismul de business.

Jucatorii din turismul de business sunt optimisti in privinta evolutiei acestui segment in anul 2012. 47% dintre respondentii unui sodaj organizat de AirPlus considera ca numarul innoptarilor pentru calatorii de afaceri in cadrul companiei lor va creste  anul viitor. 

Aproape jumatate dintre respondenti considera ca bugetele alocate de companiile pe care le reprezinta pentru cazarile in hoteluri vor fi mai mari in 2012. De asemenea, circa 50% din respondenti se asteapta la o marire a tarifelor negociate cu hotelurile.49% dintre cei intervievati preconizeaza o crestere a tarifelor de cazare negociate cuprinsa intre 1 si 5 procente in anul urmator. Asteptarile managerilor din turismul de business sunt in general pe aceeasi linie cu cele ale managerilor de hoteluri. Managerii unor hoteluri importante au declarat public ca urmaresc cresterea tarifelor negociate in anul 2012.

Pentru a citi o alta stire legata de turismul de business, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Tarife hoteliere in crestere pentru turismul de business in 2012