Festivalul "George Enescu", inclus de The Independent in topul celor mai importante din Europa

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Festivalul

Festivalul International "George Enescu" a fost inclus in topul celor mai importante festivaluri de muzica clasica din Europa din aceasta vara, de catre publicatia britanica The Independent. In top mai apar festivalurile de la Bayreuth (Germania), Verbier Festival (Elvetia), D' Aix-en- Provence si Festivalul de Saint- Denis (Franta).

Conform publicatiei din Marea Britanie, Festivalul International "George Enescu" face un pas important spre popularizarea unor astfel de evenimente culturale, prin tehnologia webcasting, prin care din ce in ce mai multe persoane se pot bucura de spectacole aflate "la un click distanta".

In articolul intitulat "Un loc virtual in galaxia virtuozilor" este evidentiat faptul ca pasionatii de muzica clasica ce nu isi permit sa cumpere bilete la astfel de evenimente au optiunea de a viziona concertele pe calculator, in confortul propriei case.

Astfel, evenimentul din Romania, care a implementat tehnologia live streaming, aduce in fata publicului iubitor de muzica clasica si noutatea de a putea urmari evenimentele pe internet, in timp real. Evenimentul inaugural al festivalului de pe 1 septembrie (concert Residentie Orchestra din Haga), finalele Concursului din cadrul Festivalului International "George Enescu” - pian si vioara si Gala Laureatilor pot fi urmarite live pe www.festivalenescu.ro.

Cea de-a XX-a editie a Festivalului International "George Enescu" va avea loc intre 1 si 25 septembrie in Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara.

Pentru a cauta cazare in Cluj-Napoca, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Festivalul "George Enescu", inclus de The Independent in topul celor mai importante din Europa