Cat vor cheltui romanii pe croaziere, in 2011

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cat vor cheltui romanii pe croaziere, in 2011

Peste 9.000 de romani vor pleca in acest an in excursii pe vase de croaziera si vor plati pe vacante mai mult de opt milioane de euro, dupa ce in 2010 cheltuielile aferente celor 8.000 de turisti au fost de 6,5 milioane de euro, potrivit agentiilor specializate, citate de Mediafax.

"Circa 9.000 de romani vor calatori in acest an pe vasele de croaziera din intreaga lume, in crestere semnificativa fata de anul anterior, cand au fost aproximativ 8.000 de turisti. Cheltuielile totale pentru cazarea pe vase sunt estimate la peste 8 milioane de euro, fata de 6,5 milioane de euro anul trecut", a declarat Nicolae Demetriade, proprietarul agentiei de turism World Travel.

Potrivit lui Demetriade, care vinde vacante pe vasele companiilor Royal Caribbean, Celebrity Cruises si Azamara, cresterea se datoreaza si numarului mare de vase de croaziera introduse de grupul Royal Caribeann pe destinatii din Europa, dar si lansarii celor mai mari nave din lume, Oasis of the Seas si Allure of the Seas, cu capacitati de 5.400 pasageri si 3.000 de membri ai echipajului.

Pentru a citi si despre Delta Dunarii, zona de la noi din tara unde se organizeaza croaziere, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cat vor cheltui romanii pe croaziere, in 2011