Cât ai da acum pentru o vacanţă ieftină la mare în Grecia sau în Turcia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cât ai da acum pentru o vacanţă ieftină la mare în Grecia sau în Turcia

Un sejur de 8 zile cu avionul în Corfu ajunge acum la 255 de euro, în timp ce vacanţa în Creta te costă 199 de euro, tot cu avionul. O vacanţă all inclusive în Kusadasi urcă la 461 de euro acum, în timp ce un sejur în Marmaris te costă în această perioadă 408 euro - ambele cu avionul.

MONEY.ro vă prezintă comparativ lista tarifelor pentru o vacanţă în Insulele Corfu şi Creta, precum şi în Kusadasi şi Marmaris  -  cu autocarul, avionul şi pe cont propriu, cu plecare la sfârşitul lunii iulie.

I. 1.  Cât te costă să mergi în Corfu cu autocarul

O vacanţă de 10 zile în staţiunea Paleokastritsa din insula Corfu te costă acum 345 de euro. Sejurul a fost redus de la 459 euro şi acoperă 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele, demipensiune, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Plecarea către Grecia - 24 iulie. Intră aici pentru informaţii suplimentare.

Un sejur în staţiunea Agios Gordis din Corfu te duce la 179 de euro, fără masă. Tariful vacanţei a fost redus de la 235 euro şi acoperă 7 nopţi cazare la o vilă de 3 stele, transport cu autocarul şi asistenţă turistică. Pe 25 iulie se pleacă spre Corfu. Detalii, aici.

2.  Cât te costă să mergi în Corfu cu avionul

Dacă vrei să mergi în vacanţă în Corfu cu avionul, trebuie să ştii că un pachet ieftin cu cazare, transport şi asistenţă turistică ajunge la 255 de euro. Tariful nu include taxele de aeroport (95 de euro) şi a fost redus de la 312 euro. În preţ intră 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion, transferul şi asistenţa turistică. Pe 25 iulie se pleacă spre Corfu. Pentru detalii, intră aici.

3.  Pe cont propriu în Corfu

Un sejur de 8 zile în staţiunea Roda din Corfu, pe cont propriu,  ajunge acum la 169 de euro. Preţul a fost redus de la 199 de euro şi acoperă 7 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 2 stele din staţiune. Detalii, aici.

Pentru a cauta cazare si pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Cât ai da acum pentru o vacanţă ieftină la mare în Grecia sau în Turcia