Cele mai "intrigante" hoteluri si restaurante din lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai

 

Hotelul Pixel, din Linz, Austria

Hotelul Pixel a fost inclus intr-un proiect arhitectural special pentru orasul Linz, menit sa il promoveze pentru statutul de Capitala Culturala Europeana, in 2009. Acum, unitatea hoteliera si-a pastrat farmecul unic si le promite turistilor o noua varianta pentru descoperirea Austriei.

Practic, hotelul este raspandit prin tot orasul, pentru ca spatiile de cazare se afla in locurile nefolosite din metropola austriaca.

Ai de ales intre mai multe camere, fiecare cu un design unic. Poti merge la atelierul unui fost muncitor, din Main Square sau la apartamentul din cartierul Frackviertel. De asemenea, poti inchiria barca Traisen, din 1955, daca ti-ar placea sa te retragi pe ape. Indiferent de alegerea ta, hotelul Pixel iti asigura o modalitate neobisnuita pentru a intelege mai bine orasul austriac.

Chocolate Boutique Hotel, Bournemouth, Anglia

Nu mai este de mult un secret ca totul pare mult mai bun cand este indulcit cu ciocolata. Acelasi lucru se aplica si in cazul Chocolate Boutique Hotel, din Bournemouth, Anglia.

Cand s-a deschis, in 2000, a fost asaltat de iubitorii ciocolatei. Daca iti rezervi un "Weekend de ciocolata", vei primi, din partea hotelierilor, o selectie de praline delicioase, servite alaturi de o sticla de vin si alte bauturi alcoolice. Mai tarziu, ti se va picta portretul, tot in ciocolata.

Poti opta pentru un atelier dedicat pretiosului dulce, unde vei invata cum se prepara si cum se decoreaza trufele belgiene. De la fantani cu ciocolata pana la cocktailuri care contin multa cacao si crema de nuga, vei descoperi acest desert aproape peste tot in Chocolate Boutique Hotel.

Pentru a citi despre un alt hotel inedit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Cele mai "intrigante" hoteluri si restaurante din lume