Unde mergi la mare cu maximum 150 de euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Unde mergi la mare cu maximum 150 de euro

Cu 99 de euro mergi într-un sejur de 8 zile ori într-o staţiune din Corfu ori într-o staţiune din insula Zakynthos ori în staţiunea Budva din Muntenegru. În preţul sejururilor pe litoralul grecesc intră cazarea şi transportul cu autocarul. O vacanţă mai scurtă, de 3 zile, în Balcic, ajunge acum la 46 de euro. Preţul nu acoperă însă transportul.

O mini-vacanţă de 3 zile la Balcic te costă în această perioadă 46 de euro. Tariful include 2 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune. 28 iunie e data de începere a sejurului pe litoralul bulgăresc. Informaţii, aici.

O săptămână la Mamaia te costă în această perioadă 285 de lei. Tariful acoperă 6 nopţi cazare în cameră dublă, dintr-un hotel de 2 stele din staţiune. Preţul este valabil între 25 iunie-1 iulie. Detalii, aici.

Cu circa 100 de euro mergi la mare în Grecia sau Muntenegru

Cu 99 de euro poţi merge în vacanţă într-o staţiune din insula Zakynthos. Preţul acoperă 7 nopţi cazare la o vilă de 3 stele şi transportul cu autocarul, precum şi însoţitorul de grup. Pe 27 iunie se pleacă spre litoralul grecesc. Informaţii suplimentare, aici.

Dacă vrei să mergi într-o vacanţă ieftină într-o staţiune din insula Corfu, trebuie să ştii că un sejur de 8 zile aici se vinde acum tot cu 99 de euro. În preţ intră 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele şi transportul cu autocarul. Pe 27 iunie se pleacă spre Corfu. Pentru informaţii, intră aici.

Tot cu 99 de euro poţi merge la mare în staţiunea Budva, din Muntenegru. Tariful acoperă 7 nopţi cazare la  vilă de 3 stele din Budva. Pe 28 iunie se pleacă spre Muntenegru. Detalii, aici.

Pentru a citi si despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Unde mergi la mare cu maximum 150 de euro