De azi bilete de tren achizitionate online, mai ieftine cu 10%

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pentru a putea cumpara biletul de calatorie, clientul trebuie sa se inregistreze pe site-ul companiei de calatori, dupa care sa-si aleaga destinatia si apoi sa selecteze modalitatea de plata online, cu ajutorul cardului.

Dupa finalizarea tranzactiei, clientul va primi pe e-mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Nu este obligatorie tiparirea biletului, deoarece clientul va fi identificat in tren pe baza cartii sale de identitate (buletinului ) si pe baza I.D-ului de bilet.

Astfel, persoanele care achizitioneaza biletele de calatorie cu trenul pe internet, de pe site-ul companiei C.F.R, vor plati cu 10 % mai putini bani, conform cu un comunicat de presa, transmis de CFR Calatori.

Oferta este valabila in intervalul 15 Iunie- 30 Septembrie 2011 (pe perioada vacantei), pentru biletele cumparate online, cu un card MasterCard/Maestro, indiferent de banca emitenta.

Asadar, aceasta reducere de 10 % la plata cu cardul se acorda la suma finala, după ce au fost aplicate si alte (eventuale) reduceri acordate de compania CFR Calatori, ca de pilda si pentru cumpararea unui bilet dus-intors.

Pentru a citi o alta stire legata de transportul de calatori cu trenul, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri De azi bilete de tren achizitionate online, mai ieftine cu 10%